Galatasaraylı yıldız koptu gidiyor!

Galatasaraylı yıldız koptu gidiyor!
Zenit'in Marcao'yu transfer etmek için 15 milyon Euro'luk resmi teklif yaptığı öğrenildi. Tecrübeli stoper için Sevilla'nın da 12 milyon Euro'yu gözden çıkardığı biliniyor. Gözler şimdi Galatasaray ve Marcao'nun vereceği kararda...

Sarı kırmızılılarda astronomik teklifler alan Marcao''nun bu yaz transfer döneminde ayrılığına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Brezilyalı stoper için Sevilla daha önce 12 milyon Euro''luk teklif yapmıştı. 

Rus kulübü Zenit ise Marcao için Galatasaray''ın kapısını 15 milyon Euro''luk teklif ile çaldı. Sevilla ve Zenit''le görüşmeler devam ederken Galatasaray 20 milyon Euro''lara oyuncuyu bırakmaya sıcak bakıyor. Bu arada Marcao''nun Rusya''ya gitmeye gönüllü olmadığı da öğrenildi.

AVRUPA LİGİ 11''İNDEYDİ...

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla 39 maça çıkan Marcao, UEFA Avrupa Ligi''ndeki performansıyla dikkat çekmişti. Brezilyalı futbolcu Avrupa Ligi''nde sezonun 11''ine seçilmişti.

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösterilen 25 yaşındaki başarılı stoperin Sarı-Kırmızılılar ile olan sözleşmesi 2024 yılında bitiyor. (Fanatik)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar