Zafer Algöz yıllar sonra açıkladı: Okan Bayülgen'e ağır suçlama

Zafer Algöz yıllar sonra açıkladı: Okan Bayülgen'e ağır suçlama
Zafer Algöz yıllarca beraber çalıştığı Okan Bayülgen hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Algöz, ticarete kafasının basmadığını ifade ederek Okan Bayülgen ile yolları ayırdığını söyledi.

Ünlü oyuncu Zafer Algöz Haber Global'de Jülide Ateş ile 40 programına katıldı. 

Zaga programında Okan Bayülgen ile birlikte çalışan oyuncu Zafer Algöz yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu. 

Zafer Algöz, "Cem Yılmaz'ı Okan Bayülgen'e tercih ettiniz mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi.

* Okan Bayülgen ile ‘Zaga’ ve ‘Televizyon Çocuğu’ döneminde beraber çalışmıştık, yönetmenimiz de Şafak Bakkalbaşıoğlu’ydu. Oradaki konseptimizde hiç yazılı metin yoktu. Bazen yazarlarla çalışmak istedik, baktık kafamız onlara hiç uygun değil doğaçlama yapmaya karar verdik.

“BİZİM ADIMIZ NEDEN GEÇMİYOR?”

* Daha sonra ‘Dudu Teyze’ mesela benim bulduğum bir karakterdi. Cihangir’de oturuken evimin tam karşı katında bir kadın vardı. Oradan aşağıya bakarak çocukların oğlunun arabasına yanaşmasına sinir oluyordu. Kadın dikkatimi çekti ben de bunu Okan’a anlattım.

* Sonra biz bunu televizyonda kullanmaya başladık. Bir dönem geçtikten sonra şunu öğrendim ki orada yapmış olduğum, benim de yaratıcılığını üstlendiğim o işleri Okan bize haber vermeden kendisi gidip kendi üstüne almış, noter üzerinde.

Algöz, sözlerine şu şekilde devam etti:

* E işte şov dünyasının kuralları böyledir’ falan dedi. Ben de ‘O zaman kusura bakma ben şov dünyasının kuralları değil, arkadaşlık kurallarına göre hayatımı devam ettiriyorum. Elbette şov dünyasının kuralları olabilir de böyle bir şey yapıyorsan benim haberimin olmasını dilerdim’ dedim.

* Sonra o dönem ‘Dudu Teyze’ye bir reklam teklifi geldi. Sanıyorum 4 bölümlük bir bilgisayar reklamı yapmıştık ona. Oradan da kendine ait bir para istedi.

* Ben işlerimi gönül işleriyle devam ettiren biriyim. Baktım ki tatsızlık olacak çünkü bütün bunlar yaşandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayata devam etmenin bir anlamı yok. İşin tadı kaçtı. Kırgınlık olunca vedalaşalım dedik, vedalaştık.

İŞTE O ANLAR 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar