Z kuşağı umutsuz! 2000 doğumlu genç seçimlerde adayını açıkladı

Z kuşağı umutsuz! 2000 doğumlu genç seçimlerde adayını açıkladı
Sokak röportajlarında yapılan değerlendirmeler gün geçtikçe dikkat çekerken, yeni seçmenlerden olan Z kuşağı da umutsuzluğunu her fırsatta dile getiriyor. "Cumhurbaşkanı adayınız kim?" sorusuna Z kuşağından bir seçmen,"Mansur Yavaş'tan başka bu görevi yapacak birisini göremiyorum. Gençler olarak umudum yok ama mecburen yaşamak zorundayız" dedi.

Yapılan sokak röportajında "Cumhurbaşkanı adayınız kim?" sorusuna Z kuşağından bir seçmen,"Mansur Yavaş'tan başka bu görevi yapacak birisini göremiyorum" ifadelerini kullandı.

2000 doğumlu olduğunu belirten seçmen,  "Ülkenin çoğu değeri satıldı" diyerek tepkide bulunarak, "Ben doğduğumdan beri  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var. Biz gençler olarak ülkeden gidersek kim düzeltece" dedi.

Yol TV'de yapılan bir sokak röportajında 2000 doğumlu bir vatandaşın "Cumhurbaşkanı adayınız kim?" sorusuna Mansur Yavaş diyerek şöyle devam etti:

"Mansur Yavaş olursa Yavaş'a veririm o olmazsa kimseye oy vereceğimi düşünmüyorum. Mansur Yavaş'tan başka bu görevi yapacak birisini göremiyorum. 2000 doğumluyum, ben doğduğumdan beri Recep Tayyip Erdoğan görevde. Ülkenin çoğu değeri satıldı. Yeni yaırımlar ve iş kolları açılması lazım. Güneş en karanlık zamanda doğar, yaşamak zorundayız. Gençler olarak umudum yok ama mecburen yaşamak zorundayız."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar