Yüz sarkmalarına karşı 'biyolojik lifting aşısı'

Yüz sarkmalarına karşı 'biyolojik lifting aşısı'
Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Orhan Murat Özdemir, Türkiye'de yeni uygulanmaya başlanan 'biyolojik lifting aşısı'nın, içeriğindeki 'trehaloz' maddesi sayesinde güçlü su tutma özelliği olduğunu ifade etti.

Yüz sarkmalarına karşı yeni çözüm!

Özdemir, "Trehaloz maddesi hyalüronik asitle birlikte uygulandığında toparlanma, sıkılaşmanın yanı sıra cilt kalitesinde de artış oluyor. Aşının ilk seans uygulamasının ardından kişide lifting (kaldırma) etkisi görülebiliyor" dedi.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Orhan Murat Özdemir, düzenlediği basın toplantısıyla ciltte hızlı ve uzun süreli lifting (kaldırma), yenilenme, sıkılaşma sağlayan ve kırışıklıkları hafifleten 'biyolojik lifting aşısı'nı tanıttı. Opr. Dr. Özdemir, trehaloz maddesinin ilk defa bu aşıyla güzellik sektöründe kullanıldığının da altını çizdi. Opr. Dr. Özdemir, "Trehaloz maddesi çöldeki bitkilerin bir damla su ile aylar boyu yaşamasını sağlayan özel bir molekül. Saf hyalüronik asit, su tutan özel bir moleküldür. Trehaloz ile birlikte uygulanmasıyla uygulanan bölgenin çok daha hızlı sıkılaştığını, nem artışının ve lifting (kaldırma) etkisinin çok hızlı ortaya çıktığını görebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar