Yusuf Güney: "Dağda ne işim var"

Yusuf Güney: "Dağda ne işim var"
Akçakale'ye giderek Türk askerinin yanında olan şarkıcı Yusuf Güney, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermeyen ünlülere tepki gösterdi.

Yusuf Güney, A Para'da yayınlanan Günaydın Hafta Sonu programında hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Yusuf Güney, "Akçakale'ye haber vermeden gittim. Operasyon sırasıydı. Havan topları geçiyordu. Oradan paylaşım yaptım, halk Türk bayraklarıyla geldi, "Sanatçılardan bir tek sen geldin" dediler. Verdiğim konserlerde "36 saat nöbetten geldim, konserinde yorgunluğumu unuttum" diyorlar.

"KİMİN NE DEDİĞİNİ BIRAKTIM"

Güney,  "Linç edilmem alışkanlık oldu. İlk zamanlar, 'Kötü bir şey yapmıyorum, niye bana kötü laf ediyorlar ki' diyordum. Önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zor. Artık bıraktım kimin ne dediğini.  Çoğu konserim iptal oldu. Yaşamak için gerekli olan gelirin çok altına düştüm. Milyonlarla oynadığımı, reklam yaptığımı düşünüyorlar; hiç öyle bir şey yok. Reklam yapacak olsam süslü bir hanımı takarım koluma, köşe kapmaca oynarım; ne işim var Hakkari dağlarında? Devletin bekasına karşı olanları organizasyonlarda görüyoruz. Mükemmel ev ve arabalara sahip, lüks bir hayat yaşıyor. Bu ülke sayesinde paraları balya balya götüreceksin, ama vatan-millet söz konusu olduğunda pusacak, sessiz kalacaksın. Yok böyle ikiyüzlülük! Bu zamanlarda sesiniz çıksın" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar