Yürekler ağza geldi! 4 katlı binada yangın paniği

Yürekler ağza geldi! 4 katlı binada yangın paniği
Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında geçen hafta boşaltılan ve içindeki parçaların sökümüne başlanan 4 katlı binanın çatısında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangının bitişiğinde trafo ve binalara sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük çaba harcadı.

Yangın, gece saatlerinde Cihangir Mahallesi'ndeki Yamaç Sokak'ta 4 katlı boş binanın çatısında başladı. Gündüz saatlerinde çatı katında oksijen kaynağı kullanılarak söküm yapıldığı belirtilen binadan yükselen duman ve alevleri görenler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gönderilen itfaiye ekipleri tümüyle alev alan çatıyı söndürmek amacıyla büyük çaba harcadı.

VATANDAŞLAR GÖREVLİLERİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRDI

Alevlerin yandaki binalara ve hemen bitişiğindeki elektrik trafosuna sıçramaması amacıyla başlatılan çalışmalar yarım saatte sonuç verdi. İtfaiye araçlarının ulaşabilmesi için sokaktaki araç sahiplerine kısa sürede ulaşılması görevlilerin işini kolaylaştırdı.

KORKU İLE DIŞARI ÇIKTILAR

Sokak sakinleri korku ile kendilerini dışarı atarken, bazı ailelerin evlerinde besledikleri kuşları da dumandan etkilenmemesi için kafesleri ile birlikte çıkardıkları dikkat çekti. Kontrol altına alınan yangın 1 saatte tamamen söndürüldü. (DHA)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar