YTÜ öğrencilerinden Bedri Gencer'e bir şok daha!

YTÜ öğrencilerinden Bedri Gencer'e bir şok daha!
Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, çocuk evliliğini savunan Profesör Bedri Gencer'in odasını mühürledi. Öğrenciler, "Bu oda Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından mühürlenmiştir!" yazılı bir not bıraktı.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğrenciler, Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki depreme çocuk yaşta evliliklerin yasaklanmasının neden olduğunu savunan profesör Bedri Gencer'e bir şok daha yaşattı. Daha önce dersi terk ederek, dilekçe veren öğrenciler bu kez Gencer'in odasını mühürledi.

Gencer'in YTÜ binasındaki odasını mühürleyen öğrenciler, odanın kapısına "Bu oda Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından mühürlenmiştir!" yazılı bir not bıraktı.

İLİŞİĞİ KESİLMELİ

YTÜ öğrencileri daha önce de pedofiliyi öven Gencer'in üniversiteden gönderilmesi için mücadelelerine devam edeceklerini söylemişti. Öğrenciler Gencer'in dersini terk etmiş ve ardından Gencer'in üniversiteyle ilişiğinin kesilmesi için topladıkları dilekçeleri rektörlüğe teslim etmişlerdi.

Gencer pedofiliyi savunduğu skandal paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, ebola virüsü… Avustralya, Çin gayretullaha dokundu azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar