Yorumcu Rıdvan Dilmen: EURO 2020 ertelenecektir

Yorumcu Rıdvan Dilmen: EURO 2020 ertelenecektir
Yorumcu Rıdvan Dilmen, kendi tahminine göre EURO 2020 maçlarının yüzde 99 erteleneceğini söyledi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, corona virüs tehlikesinin spor müsabakaları ile daha da büyümesi riskini değerlendirdi. Dilmen, "EURO 2020'nin de 2021'e ertelenmesi söz konusu, %99 olmayacak. Biz önlemimizi almıştık, bunu bir diğer radikal karar olarak görüyorum" dedi. 

"PANİKLE, TEDBİRİ AYIRMAK LAZIM" 

Türk insanlarının temizliğe önem verdiğini belirten Dilmen, "Dünya bir panikte. Panikle tedbiri ayırmak lazım. Dünya üzerinde 4700 insan öldü, bu sürede sigaradan ölen bir sürü insan var. Şu andaki virüsün, başka virüslerden çok daha az riskli olduğunu görüyoruz ama bu küresel bir sorun. Temizlik imandan gelir denir, doğru. Biz ülke olarak, toplum olarak temiz bir ülkeyiz, farklıyız. Temizliğe önem veren insanlarız" diye konuştu. 

Rıdvan Dilmen şöyle konuştu: 

Dünya başka bir formata doğru gidiyor. Eğitim, sağlık, politikada birkaç ay sürecek gibi duruyor bu iş. Önce insan, önce sağlık. Sportif faaliyetler yüzyıllardır var. En fazla bir turnuva olmaz. Önemli ligler tehir olacaktır. Kırk yılın başında gittik, o da ertelendi diyeceğiz belki ama insan sağlığı önemli."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar