Yol kenarında mastürbasyon yapan sapık yakalandı

Yol kenarında mastürbasyon yapan sapık yakalandı
İstanbul'da plakasız motosikleti ile yol kenarında duran ve kadınları, mastürbasyon yaparak taciz eden şüpheli gözaltına alındı.

Olay, İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe kavşağında yaşandı. Plakası sökülü olan bir motosikletli, laf attığı genç kadınlara bakarak dakikalarca mastürbasyon yaptı. Neye uğradığını şaşıran kadınlardan biri de o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kayda aldı.

İhbar üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Polis ekipleri söz konusu görüntüleri inceledikten ve araç plaka bilgisi üzerinden yaptığı çalışmalar sonucunda görüntülerde yer alan şüphelinin Recep K. isimli kişi olduğunu tespit etti. 

Şüpheli Recep K. sivil trafik ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı Recep K'ya 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 5 ayrı maddesinden toplamda 5 bin 106 lira idari para cezası uygulandı. Motosiklet trafikten men edilirken, zanlı hakkında 'hayasızca hareketler' suçundan da adli işlem başlatıldı. (ANKA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar