Yoksa istifa mı edecek? AKP'li Ahmet Eşref Fakıbaba'dan ortalığı karıştıracak paylaşım

Yoksa istifa mı edecek? AKP'li Ahmet Eşref Fakıbaba'dan ortalığı karıştıracak paylaşım
Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Fakıbaba'nın yaptığı paylaşıma, birçok sosyal medya kullanıcısı 'istifa sinyalleri' veriyor yorumu geldi.

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba sosyal medya hesabından 'istifa sinyalleri' veren bir paylaşımda bulundu. Fakıbaba, "Bazen bütün izlerin biribirine karışması, bardağı taşıran son damla olur" diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

AKP'li Ahmet Eşref Fakıbaba'nın paylaşımı şöyle:

"Bazen bütün izlerin biribirine karışması, bardağı taşıran son damla olur"

fakibaba.png

Sosyal medyada birçok kullanıcı "ikinci kez istifa edecek" mesajları paylaştı. İşte o mesajlardan bazıları şöyle:

11-001.png2-037.png

 

FAKIBABA KİMDİR?

1994-2004 yılları arasında 11 yıllık Başhekimlik hizmetinin ardından 28 Mart 2004 tarihindeki seçimlerde AKP‘den Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanlığına aday oldu ve kazandı. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde ise bağımsız aday oldu ve yine kazandı. Sonra’dan Saadet Partisi‘ne katılmış ancak Numan Kurtulmuş‘un parti’den ayrılış nedenini göstererek parti’den istifa etmiştir. Ahmet Eşref Fakıbaba, 2009 yılında bağımsız olarak girdiği yerel seçimlerinde 77.997 oy (%44) alarak Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı seçildi. 22 Ocak 2013 tarihinde beledevam ettirirken, AK Parti‘ye katılmıştır.

7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 tarihlerinde milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa milletvekili seçilmiştir.19 Temmuz 2017 tarihinde yapılan kabine değişikliği ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ahmet Eşref Fakıbaba Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görevlendirildi. Yeni görevini Faruk Çelik‘den teslim aldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar