Yine göçmen dehşeti! Ankara'da iki vatandaşı bıçakladılar

Yine göçmen dehşeti! Ankara'da iki vatandaşı bıçakladılar
Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı. Yabancı uyruklu Şüpheli kısa sürede yakalanırken iki Türk vatandaş yaralandı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı. Yabancı uyruklu şüpheli kısa sürede yakalanırken olayı protesto eden mahalleli, bölgeye gelen Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla ve emniyet yetkilileri ile görüştükten sonra dağıldı. Alınan bilgiye göre, Battalgazi Mahallesi'nde bulunan bir parkta iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emirhan Yalçın (18) ve Ali Yasin Güler bıçakla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Emirhan Yalçın, sağlık ekiplerince ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Ali Yasin Güler de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yalçın'ın durumunun ciddiyetini koruduğu, Güler'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken, yabancı uyruklu şüpheli Y.A. kısa sürede yakalandı. Bu arada olayı protesto eden mahalleli, bölgeye gelen Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla ve emniyet yetkilileri ile görüştükten sonra dağıldı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "2 vatandaşımızı yaralayanların yabancı uyruklu şahıslar olduğu tespit edilmiş olup; 2 şahıs gözaltına alınmıştır" denildi.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle:

"10.08.2021 günü 21:30 sıralarında Altındağ ilçesinde iki ayrı grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve sonucunda biri ağır olmak üzere iki vatandaşımız maalesef yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız hemen hastanede tedavi altına alınmışlar ve tedavileri halen devam etmektedir. 2 vatandaşımızı yaralayanların yabancı uyruklu şahıslar olduğu tespit edilmiş olup; 2 şahıs gözaltına alınmıştır. Söz konusu üzücü olayla ilgili tahkikat tüm yönleriyle devam etmektedir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar