Yılmaz Özdil: Türkiye için ilk defa umutluyum

Yılmaz Özdil: Türkiye için ilk defa umutluyum
İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstündekilerin sokağa çıkmasının sınırlandırılmasının ardından Yılmaz Özdil'den çok konuşulan bir paylaşım geldi. Özdil. Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun yaşlarını paylaşarak "Türkiye için ilk defa umutluyum" dedi. 65 yaşa takılmayan tek liderin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmadı dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstündekilerin sokağa çıkması sınırlandırıldı.

Bakanlığın kararı kamuoyunda büyük yankı uyandırırken Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum yıllarını paylaşarak 65 yaşın üzerinde olduklarına dikkat çeken Özdil, "65 yaş itibariyle siyasetin sokağa çıkması yasaklandı, Türkiye için ilk defa umutluyum!" ifadelerini kullandı.

 

 

MERAL AKŞENER 63 YAŞINDA

Öte yandan sosyal medyada siyasilerin yaşlarına yönelik çok sayıda yorum yapılırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaşının 65'ten düşük olması dikkat çekti.

Sosyal medyada CON SINOV ismini kullanan bir kullanıcı 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması sınırlandırılınca siyasetçilerin yaşlarını merak edip baktım ifadelerini kullanarak siyasetçilerin yaşlarını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar