Yılmaz Özdil CHP'nin son dönemde yaptığı en doğru işi açıkladı

Yılmaz Özdil CHP'nin son dönemde yaptığı en doğru işi açıkladı
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil Tank Palet Fabrikası'na ilişkin Bizim TV'ye değerlendirmelerde bulundu. "Tank, Türk ordusunun onurudur" diyen Özdil, CHP'nin son dönemde yaptığı en doğru işlerden birinin Tank Palet Fabrikası'na sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Youtube'da yayın yapan Bizim TV kanalında Lale Özan Arslan'ın konuğu oldu. Özdil, Tank Palet Fabrikası'na ilişkin yorumlar yaptığı açıklamasında, "CHP'nin belkide son dönemde yaptığı en doğru işlerden biridir Tank Palet Fabrikası'na sahip çıkmak." ifadelerini kullandı.

İşte o açıklamalar:

"SON DÖNEMDE YAPILAN EN DOĞRU İŞ"

"Tank, Türk ordusunun onurudur Tank Palet Fabrikası'nı Katar'a, Japonya'ya, Amerika'ya oraya buraya veremezsin.  Bir ülkenin ordusuna ait bir mal; bir başka ülkeye verilemez. İstersen 24 saat anlat.
Yapılan yanlıştır ve aslında hepimizin gözünde olan suç üstüdür. CHP son derece doğru bir kararla milletin ve millete ait ordunun malına sahip çıkıp, peşine düştüğü için vatan hainliği ile suçlanıyor.
Hayır, CHP kesinlikle ve kesinlikle doğru yapıyor. Ali Mahir Başarır gibi milletvekillerimizle onur duyuyoruz. Milletin tank fabrikasını başkasına veremezsin kardeşim. CHP'nin belki de son dönemde yaptığı en doğru işlerden biridir Tank Palet Fabrikası'na sahip çıkmak. Ben yurttaş olarak CHP'ye teşekkür ediyorum."

ALİ MAHİR BAŞARIR'DAN TEŞEKKÜR

Konuya ilişkin bir video paylaşan Başarır, Twitter üzerinden Özdil'e teşekkür etti.

Başarır şunları söyledi:

"Kıymetli yorumlarıyla Tank Palet Fabrikası konusundaki haklılığımızı ortaya koyan, usta kalem, cesur gazeteci Yılmaz Özdil’e çok teşekkür ediyorum..."

basarir-002.jpg

Yılmaz Özdil'in Bizim Tv'de Lale Özan Arslan'a yaptığı açıklamalar:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar