Yılmaz Özdil canlı yayında o muhalif milletvekillerine fena yüklendi

Yılmaz Özdil canlı yayında o muhalif milletvekillerine fena yüklendi
Sözcü Tv'de Lale Özan Arslan'ın programına katılan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil isim vermeden bazı muhalif milletvekillerine tepki göstererek "İnsanlara salak muamelesi yapan kaşarlanmış siyasetçi tipi bence ilk seçimde tasfiye olacak" dedi.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Sözcü TV'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyasi hayatta, hayatın içinde ve hayatın dinamiğinde kendini kanıtlamış insanlara ihtiyaç olduğunu ifade eden Yılmaz Özdil, "Yoksa 3 tane genç koyayım 4 tane Alevi koyayım, Alevi koymuşken 3 tane de Kürt koyayım. Böyle politika olur mu? 20 senedir hiçbir şey mi öğrenmediniz ya? Yuh be birader derler  ya, bu. Yoksa bir insan Kürt olmuş, Japon olmuş, Alevi olmuş, Budist olmuş bunun bir önemi yok. Bize faydalı mı kardeşim?

Siyasetçilerin topluma faydasının ne olduğuna bakılması gerektiğine işaret eden Özdil, "Bakın belediye seçimlerinde Türk halkı sandığa giden yurttaşlar adeta cımbızlar gibi en doğrusunu bulmuş. Her adımı başarılı ve her şey bir yana paramızın çalınmadığından eminiz. Ankara'da Ankaralılar bir tercihte bulundu. Ne kadar doğru bir tercihte bulunduğunu şu an Ankaralılar somut bir şekilde yaşıyor." dedi.

"İNSANLARA SALAK MUAMELESİ YAPAN KAŞARLANMIŞ SİYASETÇİ TİPİ"

Belediye seçimlerinde yapılan doğru tercihlerin milletvekili seçimlerinde de görülmesi gerektiğini işaret eden Özdil, muhalif milletvekillerini isim vermeden eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

"At yarışı spikeri gibi olanı sen bana anlatıyorsun milletvekilliği bu mu yani? Çıkıyor bana diyor ki "Ali Erbaş böyle dedi" diyor. Biliyoruz zaten Ali Erbaş'ın ne dediğini. Sen ne diyorsun kardeşim seyrettik zaten onu. Sen ne diyorsun, ne yapıyorsun? Çıkıyor mesela birisi diyor ki Ali Erbaş orada konuştu. Cumhurbaşkanının sessiz kalmasını tarihe not ediyorum. Sen çok mu sesini çıkardın? İnsanlara salak muamelesi yapan kaşarlanmış siyasetçi tipi bence ilk seçimde tasfiye olacak. Türkiye bir yeni dönüşümün kavşağında. 20-25 yıllık yeni bir iktidar sürecinin başlayacağını toplumun böyle bir dönüşümün eşiğinde olduğunu hepimiz görüyoruz"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar