"Yılın Kadın Sporcusu" seçilen Eda Erdem ödül törenine damga vurdu

"Yılın Kadın Sporcusu" seçilen Eda Erdem ödül törenine damga vurdu
Milli Voleybolcu Eda Erdem, “Yılın Kadın Sporcusu” ve “Altınyıldız Classics Özel” ödülüne layık görüldü. Erdem’in ödülü aldığı esnada yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Eda Erdem, 67. Gillette-Milliyet Altınyıldız Classics Özel Ödülü ve Yılın Kadın Sporcusu ödülünü kazandı. Ödülü Erdem’e BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif takdim eti.

Erdem, ödül alırken “Bugün hala voleybola başladığım ilk günkü tutkuyu hissediyorum” dedi. Erdem’in yaptığı konuşma sosyal medyada sıkça paylaşıldı. Erdem şunları söyledi:

"ATATÜRKÇÜ, AZİMLİ, BAŞARILI..."

“Öncelikle bu gecede birbirinden değerli ve başarılı kadın sporcu arkadaşlarımla aynı kategoride beni buluşturan jüri üyelerine, oylarıyla bu ödülü kazanmamı sağlayan sizlere, takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Voleybol kariyerimde 20 yılı geride bıraktım. Başarılı bir sporcu olmak verilen emeğin karşılığını alabilmek çok güzel bir şey. Bugün hala içimde voleybola başladığım ilk günkü tutkuyu hissediyorum.

Kız çocuklarının gözlerindeki yerimizin gerçekten farkındayız ve bu sorumluluğun farkındayız. Atatürkçü, ülkesini sporu seven, çalışkan, azimli ve başarılı kadınlara dönüşerek ülkemizi daha yukarıya taşıyacak günlere katkımız oluyorsa ne mutlu bize.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar