Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik!

Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik!
Türk sinemasının usta ismi Yıldız Kenter, cumartesi günü akciğer rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oyuncunun cenaze törenine katılan Şebnem Sönmez, canlı yayın yapan bir vatandaşla gergin anlar yaşadı.

Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı.

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 91 yaşındaki tiyatro oyuncusu Yıldız Kenter için Kenter Tiyatrosu'nda düzenlenen törene sanatçının ailesi, yakınları ve öğrencileri katıldı.

YILDIZ KENTER'E VEDA

Kenter'in Türk bayrağına sarılı ve etrafı beyaz çiçeklerle çevrili tabutu tiyatro sahnesine konuldu. Sunuculuğunu Engin Hepileri'nin yaptığı törende sahneye çıkan sanatçılar, Kenter'e duygusal konuşmalarla veda etti.

"KADIN OLMASAYDIN GÖRÜRDÜN"

Hürriyet'ten Cenker Tezel ve Deniz Boy'un haberine göre, tören sırasında Şebnem Sönmez, cep telefonuyla cenazeden canlı yayın yapan bir kişiye tepki gösterdi.

Adamın “Sen kadın olmasaydın görürdün” diye karşılık vermesi gerginliği tırmandırdı. Sönmez’i sanatçı dostları Demet Akbağ ve Berna Laçin sakinleştirdi. Sanatçılar, “Bu yapılan çok ayıp. Cenazede selfie ve canlı yayın yapılır mı” diyerek sitem etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar