Yıldırım'dan İmamoğlu'nu destekleyen sanatçılara: “Onların kariyerine zarar verir” 

Yıldırım'dan İmamoğlu'nu destekleyen sanatçılara: “Onların kariyerine zarar verir” 
Katıldığı bir televizyon programında Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen sanatçılar hakkında “Sanatçı dediğiniz herkese eşit olacak. Onların kariyerine zarar verir” ifadelerini kullandı.

AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Binali Yıldırım rakibi Ekrem İmamoğlu'nda destek veren sanatçılara, “Onların kariyerine zarar verir, bizim ne eksiğimiz var canım, yaşımız ondan fazla olabilir ama tecrübemiz de çok fazla” şeklinde konuştu.

Yıldırım'ın sanatçılar hakkında söyledikleri şu şekilde:

“Sanatçılar bizim toplumumuzun ortak değeridir, sanatçıların bir tarafta kümelenmesi çok doğru bir iş değil. Şöyle anlaşılıyor, İstanbul'un yarısı beni desteklemiş yarısı da arkadaşı desteklemiş. Siz onun yanında onu desteklerseniz diğer yarının gönlünü kırmış olursunuz, sanatçı dediğiniz herkese eşit olacak. Bireysel olarak da ifade edebilir kimi desteklediğini, sorun hep beraber organize olup onların sloganını da altına koyarak koro halinde sorun. Onların kariyerine zarar verir, bizim ne eksiğimiz var canım, yaşımız ondan fazla olabilir ama tecrübemiz de çok fazla. Bugün İstanbul'da bir asırda yapılamayan işleri yapmışız. Bu kadar da bir sitemim olsun artık”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar