Yıldıray Çiçek veda etti

Yıldıray Çiçek veda etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek bir veda mesajı paylaştı.

Önceki gün Fatih Altaylı'yı hedef gösterip, "Hadsiz Habertürk haddini bilmeli ve bunun bu nöbetini bitirmelidir" diyen Yıldıray Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağlık sorunlarım sebebiyle bir müddet Türkgün Gazetesi'ndeki’ndeki yazılarıma ve sosyal medya paylaşımlarıma ara veriyorum" dedi.

Çiçek'in paylaşımı şöyle:

"Sağlık sorunlarım sebebiyle bir müddet @TurkgunGazetesi ’ndeki yazılarıma ve sosyal medya paylaşımlarıma ara veriyorum.  
Kısa bir zaman sonra buluşmak umuduyla...
Saygılarımla..."

yildiray-cicek-002.jpg

ALTAYLI'YI HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Yıldıray Çiçek, önceki gün HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'yı hedef alıp, "Hadsiz Habertürk haddini bilmeli ve bunun bu nöbetini bitirmelidir" demişti.

Çiçek Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Habertürk yazarı Fatih Altay’ın kimden fonlandığına iyi bakmak lazımdır. Çünkü Habertürk’ü hadsiz, pervasız hale getirenlerin başında o vardır. Cumhur ittifakına yönelik aşırı bir kin, nefret, öfke nöbetindedir.Hadsiz Habertürk haddini bilmeli ve bunun bu nöbetini bitirmelidir." ifadesini kullanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar