Yılbaşı akşamı televizyonda neler var?

Yılbaşı akşamı televizyonda neler var?
Yeni yıla evinde girecekler için televizyon kanalları özel programlar yayınlayacak.

Yılbaşı akşamı televizyonda neler var?

2020 yılbaşı akşamına özel televizyon kanalları özel bölümler yayınlayacak.

o-ses-turkiye-yilbasi-2020.jpg

O SES TÜRKİYE'DE YILDIZLAR GEÇİDİ

O Ses Türkiye yılbaşı akşamına özel ünlü isimler sahne alarak birbirleriyle yarışacak. İşte o isimler: Özge Özpirinççi, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Şebnem Bozoklu, Şükrü Yıldız, Afra Saraçoğlu, Oğulcan Engin, Tuvana Türkay, Max Kruse, Fırat Aydınus, Louris Karius, İbrahim Büyükak, Danilo Zanna, Begüzar Korel, Serenay Sarıkaya, Merve Dizdar ve Gupse Özay, Erdal Özyağcılar sahneye çıkacak.

cgh-2.jpg

'ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’ 

BKM'nin 25. yılında Mükremin Çıtır, Lütfiye Çıtır ve Feriştah, doğdukları sahnede Mükremin'in rüyasında buluşacak. Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ın yıllar sonra aynı sahnede Lütfiye, Mükremin ve Feriştah olarak Bir Demet Tiyatro'yu oynaması Çok Güzel Hareketler'in yılbaşı bölümünü unutulmaz kılacak.

yaparsin-askim-yilbasi.jpg

‘YAPARSIN AŞKIM’ YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜ YAYINLANACAK

İlker Ayrık’ın sunduğu Fox’un sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım, 31 Aralık Salı 2019 yılbaşı akşamı özel bölümüyle ekranda olacak. Erdal Özyağcılar, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hande Soral ve Ayça Erturan Yaparsın Aşkım’ın yılbaşı özel bölümünde konuk olarak yarışacak. 

show-tvde-yilbasi-3-nfta.jpg

SHOW TV YILBAŞI ÖZEL 

Güldür Güldür Show ile yeni yıl coşkusu Show TV'de olacak. 31 Aralık Salı saat 12.30'da Kuaförüm Sensin, 16.00'da Yılbaşı Sürprizi ve 20.00'de Güldür Güldür Show, Show TV ekranlarında olacak. 00.30’da ise Klip Show yayınlanacak.

ntv-ic.jpg

STAR TV – NTV YILBAŞI YAYIN AKIŞI ÖZEL PROGRAMLARI

Star Tv'de 31 Aralık 2019 gecesi Simge Fıstıkoğlu sunumu ile ekranlara gelecek olan eğlenceli bir program yayınlanacak. NTV ile ortak yayınlanacak programda ‘Fikret Şeneş Kimler Geldi Kimler Geçti'albümünde Fikret Şeneş şarkıları seslendirilecek.

67595.jpg

ATV’DE KİM MİLYONER OLMAK İSTER 2020 YILBAŞI BÖLÜMÜ

ATV ekranlarında 31 Aralık Salı 2019 yılbaşı yayın akışında, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunacağı Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölümü yer alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar