Yevmiyesini alamayan işçi intihara kalkıştı: Vatandaşlar cep telefonuna sarıldı!

Yevmiyesini alamayan işçi intihara kalkıştı: Vatandaşlar cep telefonuna sarıldı!
Sivas’ta bir inşaat işçisi çalıştığı inşaatta yevmiyeleri ödenmeyince bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. O anları izleyen meraklı vatandaşlar ise sosyal mesafeyi hiçe sayarak, inşaat işçisini cep telefonları ile kayıt altına almaya çalıştılar.

Yevmiyesini alamayan işçi intihara kalkıştı!

sdfsdf.jpgdinilen bilgiye göre olay Sivas kent merkezi Hikmet Işık Caddesi'nde gerçekleşti. İnşaat işçisi olan M.B. alacaklarını tahsil edemediği için beş katlı bir binanın çatısına çıktı. M.B.’yi çatıda görenler polisi aradı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cadde araç ulaşımına kapatıldı. İtfaiye ekipleri tarafından caddede hava yastığı açıldı. Çok sayıda meraklı olup bitenleri cep telefonları ile kayıt altına almaya çalışırken sosyal mesafe kuralını da ihlal etti. Polis ekipleri sosyal mesafeye uyulması için anons yaptı.

"20 BİN TL ALACAĞI VARMIŞ"

Polis ekipleri intihara hazırlanan M.B.’yi vazgeçirmek için çatıya çıktı. M.B.'nin çalıştığı inşaata uzun süredir yevmiyesinin ödenmediği için intihara kalkıştığı ifade edildi. Polisin bir saat kadar süren ikna çabaları sonuç verdi ve M.B. çıktığı çatıdan indirildi. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen işçinin yaklaşık 20 bin TL’lik alacağı bulunduğu, alacağını tahsil edemediği için ekonomik sıkıntılar yaşadığı öğrenildi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar