Yetişkin filmlerin Türk yıldızı Narin Esmersoy, ünlü sunucu Ali İhsan Varol'a sitem etti

Yetişkin filmlerin Türk yıldızı Narin Esmersoy, ünlü sunucu Ali İhsan Varol'a sitem etti
Narin Esmersoy, Ali İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu'na katıldığını, 15 sorudan 14'ünü bilmesine rağmen sansüre uğradığını açıkladı.

YouTube’deki Bana Göre kanalında yayınlanan Katarsis -X-TRA adlı programda Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan yetişkin içerikli filmlerde oynayan Narin Esmersoy, uzun süredir takip ettiği ve çok sevdiği kelime oyununa katıldığını ancak program yayınlanmadan önce birileri tarafından cinsel içerikli videolarının kanala gönderildiğini ve kanalın da kendisinin yarıştığı bölümü yayınlamadığını söyledi.

"YARIŞTIĞIM BÖLÜM YAYINLANMADI"

Ali İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu'nu çok sevdiğini belirten Esmersoy, "Hayatımda hiç bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Narin Esmersoy, "Sorulan 15 sorudan 14'ünü doğru cevaplamıştım. Orda amacım para kazanmak değildi. Kendimi test ediyordum. O anki heyecanla sosyal medya hesabımdan programa katıldığımı duyurmuştum. O paylaşımımı gören bazı kötü insanlar, bazı videolarımı kanal yönetimine yollayıp yarıştığım bölümün kaldırılmasına sebep oldular" dedi.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

5 yaşındayken dayısı tarafından cinsel istismara maruz kaldığını anlatan Esmersoy, ''Ben 5 yaşındayken, o 20 yaşındaydı. Kendisi rahmetli olduğu için üzerine çok konuşmayacağım. Onu Allah'a havale ediyorum'' diyerek, dayısı hakkında daha fazla konuşmak istemediğini belirtti. Annesi tarafından kurtarıldığını belirten Esmersoy, ''O adam öldüğünde de hiç üzülmedim. Rahmet dilemedim'' dedi.

SEKTÖRE NASIL GİRDİĞİNİ ANLATTI

Seks işçiliği yapmaya başladığı dönem, sadece hayatta kalmak için bu işe girdiğini anlatan Esmersoy, "Artık benim işim bu. Tamamen benim kendi tercihim. Aile yapısını kuramayacağımı anladığım gün, ilk cinsel içerikli videomu çektim. Bunun bir daha geri dönüşü yok. Milyonlarca insan seni görecek. Herkes beni 'cinsel içerikli videoları olan kadın' diye tanımlıyor. Bundan hiç pişman olmadım. Hatta yıllar geçtikçe nasırlaştım. Tamamen 'iş' gözüyle bakıyorum. Keyif alarak çektiğimi söyleyemem tabii ki. İnsanların benden haz alması önemli. Bir alışveriş söz konusu." diyerek, iş ve özel hayatı arasına büyük bir duvar ördüğünü dile getirdi.

Sapkın düşünceli insanların dışarıda saygın bir imaj çizdiğini anlatan Esmersoy, "O insanların içlerinde sakladıkları canavarı göstermeye ve her şeyi anlatmaya geldim" sözleriyle de dikkat çekti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar