Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korkusunu açıkladı

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korkusunu açıkladı
Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu bugünkü "Erdoğan'ın korkusunu açıklıyorum…" başlıklı yazısında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açılan Kanal İstanbul soruşturmasına değindi. Uğuroğlu ayrıca, İmamoğlu'nun en büyük silahının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2017 yılında söylediği "İstanbul'a ihanet ettik" sözleri olduğunu söyledi.

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu bugünkü köşesinde, dün sabah saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Ya Kanal Ya İstanbul" yazılı afişler nedeniyle hakkında başlatılan soruşturmaya değindi. 

Uğuroğlu, "Gerek Ankara'da gerekse İstanbul'da CHP'li belediyeler vatandaşa hizmet götürmeye çalışırlarken karşılarına hep AKP ve MHP'li belediye meclis üyeleri engel olarak çıktı. Ve şimdi de Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul'a karşı olduğu için soruşturma açtılar. İnanlır gibi değil…Çünkü İmamoğlu, devletin projesine karşı çıkmakla suçlanıyor" ifadelerini kullandı.

Uğuroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korkusuna değindiği yazıda şunları söyledi:

Değerli okurlarım, İmamoğlu İstanbul'un bir değil iki kez seçilen Başkanı… 
Elbette İstanbulluların hakları için yanlış AKP projesine karşı çıkacak. Çünkü İmamoğlu'nun elinde çok güçlü bir silah var. 
Erdoğan'ın, "İstanbul'a ihanet ettik" sözlerini kast ediyorum… 
Bugün diyorum ki; Recep Tayyip Erdoğan'ın korkusu Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıdır. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2017 yılında Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'nde yaptığı konuşmada şunları söylemişti:

“Kadim şehirlerin en önemli güzelliği, ana karakterlerini kaybetmeden yeniyi bünyelerinde eritmesi, özlerinden katarak yeniden yoğurmasıdır. İstanbul bu açıdan gerçekten müstesna bir şehirdir. Ama biz bu şehrin kıymetini bilmedik, biz bu şehre ihanet ettik, hala da ihanet ediyoruz, ben de bundan sorumluyum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar