Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel kimdir?

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel kimdir?
Sabah saatlerinde hakkında yeniden gözaltı kararı verildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel'in kim olduğu merak edilmeye başlandı. İşte, Ağırel hakkındaki tüm detaylar...

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel kimdir?

Gazeteci Murat Ağırel hakkında sabah saatlerinde yeniden gözaltı kararı verildi. Kendi isteği ile adliyeye giden Ağırel hakkında tutuklama istendi. Kararın ardından Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel'in kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki gazeteci Murat Ağırel kimdir? İşte Ağırel hakkındaki tüm detaylar... 

Murat Ağırel, 23 Eylül 1978'da Adana Ceyhan'da dünyaya geldi. Ağırel liseye kadar eğitimini Ceyhan'da tamamladı. Üniversitesi eğitimi için ise Hatay'a gitti. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nü bitirdi. 

Çeşitli meslekleri yaptıktan sonra gazeteciliğe başladı. Bir dönem Oda TV'de yazarlık yapan Ağırel, şu anda Yeniçağ gazetesininin yazar kadrosunda bulunuyor. Aynı zamanda TELE1 ve HALK TV gibi kanallarda da yorumculuk yapıyor.  Murat Ağırel, Şaki ve Sarmal kitaplarının da yazarıdır. 

3 Aralık'ta FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katılan Ağırel, kendisini şu sözlerle tanımladı: 

“Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini en kılcal damarlarına kadar tanımlamış, hissetmiş ve onunla birlikte yaşayan Kemalist bir gencim” 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar