Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de nasıl kaldığı belli oldu! Tüm şehire duyurdular

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de nasıl kaldığı belli oldu! Tüm şehire duyurdular
Süper Lig'de küme düşmenin bu sezon için kaldırılmasıyla Yeni Malatyaspor ligde kalmıştı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatyaspor'un ligde kalmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağladığını ifade ederek Erdoğan'a teşekkür etti. Gürkan'ın hazırladığı pankartlar şehrin birçok noktasına asıldı.

Korona salgını nedeniyle gecikmeli olarak tamamlanan Süper Lig’de ani bir kararla küme düşme kaldırılmıştı. Ligde normal kuralların uygulanması halinde gelecek sezon TFF 1. Lig'de boy gösterecek olan takımlar ise Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü olmuştu.

Ligden düşmenin bu sezon için kaldırılmasıyla Yeni Malatyaspor'un küme düşmemesi sonrası Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür pankartları yaptırarak şehrin birçok noktasına bu pankartları astırdı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın sözlerinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı pankartta şu ifadeler yer aldı: "Malatyasporumuzun ligde kalmasını sağlayan hemşehrimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı arz ediyorum."

eewj9kkwkaiyjt4.jpgeewj-dewkaavrhq.jpgeewj-grxyainxr0.jpgeewj-osxoaahrux.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar