Yeni Malatyaspor'da korona şoku

Yeni Malatyaspor'da korona şoku
Yeni Malatyaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Bir futbolcu ve bir personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor futbolcuları ve kulüp çalışanları ikinci kez yeni tip korona virüs testinden geçti. Yapılan test sonuçlarına göre 1 futbolcu ile 1 personelde pozitif bulgulara rastlandı.

Süper Lig ekipleri, antrenmanlarını yaparken, bir yandan da korona virüs testleri devam ediyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetimi; korona virüs tedbirleri kapsamında futbolcular ve kulüp çalışanlarını ikinci kez testten geçirdi. Yapılan test neticesinde 1 futbolcu ile 1 personelde korona virüs tespit edildi. Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Nurettin Soykan Tesisleri'nde tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır. Testi pozitif çıkan futbolcumuz ve personelimizin takip ve tedavi süreçlerine ilgili prosedürler dahilinde başlanmıştır"

yeni-malatya-duyuru.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar