Yeni Malatyaspor-Göztepe maçı 1-1 bitti

Yeni Malatyaspor-Göztepe maçı 1-1 bitti
Süper Lig'in ikinci haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Göztepe ile karşılaştı. Karşılaşma Halil ve Adem Büyük'ün golleriyle 1-1 berabere sona erdi.

Yeni Malatyaspor-Göztepe maçı bitti

Süper Lig’in ikinci haftasının açılış maçında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Göztepe’ye karşı mücadele ediyor. Malatyaspor, kendi sahasında ilk galibiyeti almanın hesaplarını yaparken, Göztepe ise üst üste 2. Galibiyeti almayı amaçlıyor. Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ün penaltı golü ile beraberliği yakaladı. Maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

11'LER BELLİ OLDU

Yeni Malatyaspor: Herrera, Chebake, Murat, Mustafa, Hafez, Acquah, Zuqui, Fofana, Cueva, Adem,

TopalliGöztepe: İrfan Can, Murat, Atınç, Alpaslan, Burekovic, Yalçın, Soner, Halil, Mossoro, Tripic, İdeye 

Süper Lig’in 2. Haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında Göztepe’yi ağırlıyor. Göztepe, Halil Akpınar'ın 18. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Pozisyon, VAR'da inceleniyor. VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayıldı. 

MAÇ BAŞLADI

Karşılaşmada 5 dakika geride kalırken oyun düşük tempoda sürüyor.

Maçın 5. dakikasında Göztepe'de Halil'in savunma arkasına yolladığı uzun top kaleci Herrera'nın kucağında kaldı.

Dakikalar 8'i, gösterdiğinde Göztepe'de Soner'in uzun pasına sol kanatta Tripic yetişemeyince top taca çıktı. Maçında başındaki düşük tempo 10. dakikadan itibaren yükseldi.13. dakikada  Yeni Malatyaspor'da Chebake'nin ceza yayı üzerinden çektiği gelişine şut yandan auta gitti.

Göztepe, maçın 18. dakikasında 1-0 öne geçti. Soner'in pasıyla topla buluşan Halil, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dar açıdan ağlara yolladı. 

21. dakikada Yeni Malatyaspor'da Hafez'in sol kanattan yaptığı ortasını Göztepe savunması uzaklaştırdı. Yeni Malatyaspor, bu pozisyondan 2 dakika sonra ise  Adem Büyük'ün sol kanattan ortasını savunmada Atınç uzaklaştırdı.

Maçın 29. dakikasında Yeni Malatyaspor penaltı kazandı. Göztepe kalecisi İrfan Can'ın ceza sahasında Ndayishimiye'yi düşürmesinin ardından maçın hakemi Cüneyt Çakır beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunda top ve kaleciyi ayrı köşelere gönderen Adem Büyük, skora bir kez daha denge getirdi.

32. dakika Göztepe yeniden öne geçme fırsatını kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Tripic'in içeri çevirdiği topu savunmada Murat Akça uzaklaştırdı.

36. dakikada Adem Büyük'ün kullandığı serbest vuruş kaleci İrfan Can'ın kucağında kaldı.

Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Göztepe bir kez daha gole yaklaştı. Mossoro'nun kullandığı köşe vuruşuna kale önünde Atınç dokundu, şutu direk dibinden dışarı gitti.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İkinci yarının ilk dakikalarında Malatyaspor'dan tehlikeli bir atak geldi. Cueva'nın sol kanattan içeri çevirdiği topu kaleci İrfan Can iyi kontrol edemedi, seken topa Fofana'nın vuruşu ise üstten dışarı gitti.

58. dakikada Malatyaspor'dan bir atak daha geldi. Karim Hafez'in ceza yayı üzerinden çektiği sert şut üstten az farkla auta gitti.

69. dakikada  Lukoki'nin kullandığı köşe vuruşuna Umut Bulut kafayı vurdu, top üstten dışarı gitti. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar