Yeni Gazino’da sahne aldı! Ebru Yaşar hayranlarını coşturdu

Yeni Gazino’da sahne aldı! Ebru Yaşar hayranlarını coşturdu
Ünlü sanatçı Ebru Yaşar önceki akşam 1453 Maslak’te bulunan Yeni Gazino’da sahne aldı. Özel repertuarı ve sahne performansıyla alkış alan Ebru Yaşar, mekanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir müzik gecesi yaşattı.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar 1453 Maslak'taki Yeni Gazino'da sahne alarak hayranlarını coşturdu. En güzel şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ebru Yaşar önceki akşam 1453 Maslak’te bulunan Yeni Gazino’da sahne aldı. Güzel sanatçı konserde Le Marıee marka iki kıyafet giyerken, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"MUTLULUĞA GİDEN YOL MÜZİKTEN GEÇER"

TV100'de yer alan habere göre, yeni nesil gazino kültürünün tekrardan başladığını hatırlatılan Yaşar, siz de ilk sahne alan sanatçılardansınız neler söylemek istersiniz soruna,  “Hayırlı olsun diyoruz. Bizler şarkıcılar sanatçılar olarak şarkı söylemeyi seviyoruz. İnsanlar da tabi ki mutlu olmak deşarj olmak ve müzik ile buluşmak istiyorlar. Aslında mutluluğa giden yol yani müzikten geçer diye düşünüyorum. Özlenen gazino günlerinin geri dönmesi hepimiz için apayrı bir heyecan.” dedi.

"KENDİMCE DENGELERİM VAR"

Ebru Yaşar çok hemen her dönem merak edilen formunu nasıl koruduğu hakkında “Bir gün yürüyüş yapıyorsam, diğer gün pilates yapıyorum. Spor adeta benim için bir manada yaşam tarzı oldu. Elbette açta kalmıyorum. Bir gün çok yersem ertesi gün yemeyi azaltıp hareket ve spora ağırlık veriyorum. Kendimce dengelerim var" açıklamasında bulundu.

"HER AN SÜPRİZLERİM OLABİLİR"

Yeni bir şarkı arayışına girdiği konuşulan Yaşar, “Şarkılar her zaman olur. Şimdi artık fazla single yapar olduk. Çok severek dinlediğim bazı parçalar var. Bir bakmışsınız single yapmışım yada albüm yapmışım. Ama şimdilik bir iki şarkılık süpriz bir şeyler yapabilirim.” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar