Yeneroğlu'ndan kayyum tepkisi: "Kimse görmedik demesin"

Yeneroğlu'ndan kayyum tepkisi: "Kimse görmedik demesin"
AKP’den istifa eden İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ahmet Davutoğlu'nun kurucularından olduğu Bilim ve Sanat Vakfı'na kayyum atanmasına tepki göstererek "Gerçekten utanç verici. Geçmişte uniform toplum mühendislerine karşı mücadele ettik, maalesef bugün Türkiye çok daha beter noktada ilerliyor. Kimse görmedik, duymadık demesin!" dedi.

AKP’den istifa eden vekil Mustafa Yeneroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun da kurucuları arasında yer aldığı Bilim ve Sanat Vakfı'na kayyum atanmasına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. 

"KİMSE DUYMADIK, GÖRMEDİK DEMESİN"

Yeneroğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

40 yıldır nitelikli insan yetiştirmekten başka gayesi olmayan Bilim ve Sanat Vakfı’na da kayyım atanmış. Gerçekten utanç verici. Geçmişte uniform toplum mühendislerine karşı mücadele ettik, maalesef bugün Türkiye çok daha beter noktada ilerliyor. Kimse görmedik, duymadık demesin!

Farklı toplumsal kesimlerin yaşadıkları hukuksuzlukları göz ardı etmek, bazen alkışlamak siyasi kültürümüzün adeta kaderi olmuştur. Toplumu birbirine ötekileştirmenin göreceli zafer çığlıkları arasında hukuk devletinin temeline dinamit yerleştirildiğini görsek bile haykırmadık.

"28 ŞUBAT ADETA ZAFERE KOŞUYOR"

Aslında 28 Şubat bitti demiştik ama bugün adeta zafere koşuyor. 28 Şubat'ın sadece mütedeyyin kesimi hedef aldığı zannına kapıldık, travmalarımız sorumluluklarımızı bastırdı, herkes için özgürlükçü Türkiye hedefinden saptık, tarihten ders çıkarmadık. Bu sürecin galibi olmayacak..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar