Yeliz Yeşilmen, bakanlığa seslendi: Bana sahip çıkın!

Yeliz Yeşilmen, bakanlığa seslendi: Bana sahip çıkın!
Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Türkiye'nin turizm bölgelerini gönüllü olarak tanıtımını yaptığını söyleyerek Kültür Bakanlığı'na çağrıda bulundu.

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Türkiye'nin turizm bölgelerini gezip tanıtımını yaptığını söyledi. Gönüllü olarak buna devam ettiğini söyleyen Yeşilmen, bakanlıktan da bir plaket beklediğini belirtti.

Yeşilmen, "Ben hala Türkiye topraklarında turizm acentesi gibi gönüllü bir şekilde devam ediyorum. Kültür Bakanlığı bana bu anlamda umarım sahip çıkar. Plaket bekliyorum, insanlara maaş, para veriyorlar. Türkiye turizmini tanıtsın diye. Ben kendim yapıyorum bunu. Farkında olurlar umarım bir gün" dedi. 

ARTIK BİR GEZGİNİM

Güzel oyuncu Yeliz Yeşilmen, okulların yarıyıl tatilini fırsat bilerek çocuklarıyla beraber Yalova'nın kaplıaclarıyla meşhur ilçesi Termal'de Terma City otelinde geçiriyor. Yeşilmen yaptığı açıklamada ailecek burada olduklarını ve ilk kez Yalova'ya geldiğini belirtti. 

"Evli, çocuklu gezgin" adında sosyal medyada bir sayfası olduğunu anlatan Yeşilmen, "Artık bir gezginim. Türkiye'nin çok farklı topraklarını Mardin'den Diyarbakır'a, Yalova'dan, Alaçatı'ya her yeri, gezilmeyen görülmeyen yerleri paylaşıyorum tüm detaylarıyla. 

Kafeleriyle, otelleriyle, turizmiyle. Mesela Yalova'nın şelalesi varmış, yaz olsa gidecektik. Bir de botanik bahçeleri varmış. Oraya gideceğim" diye konuştu.

GÖNÜLLÜ DEVAM EDİYORUM

Gezmeyi sevdiğini ifade eden Yeşilmen, "Şirince'den geldim. Şirince'ye gittik, üç gün önce sömestr başladı. Herkes yurt dışına gidiyor, Dubai'ye gidiyorlar, kayak merkezlerine yurt dışına gidiyorlar. Ben hala Türkiye topraklarında turizm acentesi gibi gönüllü bir şekilde devam ediyorum. 

KÜLTÜR BAKANLIĞI BANA SAHİP ÇIKSIN

Kültür Bakanlığı bana bu anlamda umarım sahip çıkar. Bunu niçin insanları tutuyorlar. Plakette bekliyorum, insanlara maaş, para veriyorlar. Türkiye turizmini tanıtsın diye. Ben kendim yapıyorum bunu. Farkında olurlar umarım bir gün" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar