Yayaya huzur yok... Kaldırımda yürürken çarptı

Yayaya huzur yok... Kaldırımda yürürken çarptı
Ümraniye'de dört yol kesişiminde çarpışan otomobillerden biri savrularak önce kaldırımdaki yayaya çarptı daha sonra dükkana girdi. Kaldırımda yürüyen yaya kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, otomobilin yayaya çarptıktan sonra dükkana girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen cumartesi Ümraniye Altınşehir Mahallesi Gökyüzü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre dört yol kesişiminde iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobillerden biri önce kaldırımdaki yayaya çarptı, daha sonra da dükkana girdi.

kaldirim-2.jpg

Kazayı gören çevredekiler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan dükkandaki bir kişi  ve yaya ambulansla  hastaneye kaldırıldı. Dükkanda hasar oluştu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

kaldirim-3.jpg

Kaza sırasında  dükkanda bulunan Muhammed Gümüş, "Bu dört yolda biri yukarıdan geliyordu ,diğeri de sokaktan çıktı. Çarpıştıktan sonra savrulan otomobil önce kaldırımdaki yayaya çarptı daha sonra dükkana girdi.

kaldirim-1.jpg

O sırada içeride müşterim vardı. O da ekmek dolabının altında kaldı. Dışardaki yayanın çok şükür durumu iyiymiş. Şimdi evinde istirahat ediyormuş" diye konuştu. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar