Yavuz Ağıralioğlu'nun eşi hangi partide grup başkanvekili olmak istiyor?

Yavuz Ağıralioğlu'nun eşi hangi partide grup başkanvekili olmak istiyor?
İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu, "Sizi de ilerleyen yıllarda siyasette görür müyüz?" şeklinde sorulan soruya esprili bir dille "Siyaset yapmam için Yavuz’dan farklı bir partide olmam gerekiyor. Benim amacım başka. Yeter ki didişelim Yavuz ile. Mesela, MHP’nin grup başkanvekili olabilirim" yanıtını verdi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ile eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu özel hayatlarına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet gazetesinden Gamze Kolcu'nun haberine göre Yavuz Ağıralioğlu'nun eşi Bilge Bilgin Ağıralioğlu, "Sizi de ilerleyen yıllarda siyasette görür müyüz?" sorusuna esprili bir dille yanıt vererek Yavuz Ağıralioğlu ile kavga edebilmek için MHP'de Grup Başkanvekili olmak istediğini söyledi.

Bilge Bilgin Ağıralioğlu, verdiği yanıtta, "Öğretmenlik yaptığım sürece siyaset koşturmacam yok. Siyaset yapmam için Yavuz’dan farklı bir partide olmam gerekiyor. Benim amacım başka. Yeter ki didişelim Yavuz ile. Mesela, MHP'nin grup başkanvekili olabilirim (Gülüyor). Tek derdim Yavuz ile kavga edebilmek. Yıllardır bir kez kavga edemedim" ifadelerini kullandı.

"BENİMLE KAVGA EDEBİLMEK İÇİN MHP DİYOR"

Yavuz Ağıralioğlu ise açıklama olarak "Benimle didişebilmek için MHP diyor. Grup başkanvekili olmak istiyorum diyor. Meclis'te onlara cevap veriyorum ya bazen, kıskanıyor. Yıllardır içinde kaldı çatışmak hanımefendinin. Başaramaz, benim kabiliyetim didişmemek. Ben hemen unuturum yaşananları, Bilge 20 sene öncesini hatırlar. Cevap vermememe sinirlenir bazen" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar