Yaşlı kadına doktordan duygulandıran reçete! 1 yıldır ilk kez sarıldı

Yaşlı kadına doktordan duygulandıran reçete! 1 yıldır ilk kez sarıldı
Korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının son 24 saatte 1564 artarak 530 bin 833'e yükseldiği ABD'de 1 yıldır akrabalarına sarılmayan Evelyn Shaw'a (81) doktoru, 'torununa sarılma' reçetesi yazdı.

Yaşlı kadına duygulandıran reçete

Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve etkisini bir yıldır sürdüren korona virüs nedeniyle milyonlarca kişi sevdiklerinden ayrı kalmaya devam ediyor. Milyonlarca insanı sevdiklerinden koparan virüs nedeniyle çoğu insan zor anlar yaşıyor.

"TORUNUNA SARILABİLİRSİN" REÇETESİ

ABD'de ise bir ilk yaşandı. New York kentinde pandemi nedeniyle neredeyse bir yıldır akrabalarına sarılmayan ve iki doz korona virüs aşısı almasına rağmen sarılmaktan çekinen 81 yaşındaki Evelyn Shaw isimli yaşlı kadına doktoru, ‘torununa sarılama’ reçetesi yazdı.

"BİR YILDIR İLK SARILMASI"

Evelyn’ın kızı SiriusXM radyo sunucusu Jessica Shaw sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, reçetenin fotoğrafını paylaşarak "Annemin doktoru, torununa sarılması için ona bir reçete yazdı" ifadelerini kullandı. Paylaşılan reçetede "Torununa sarılabilirsin" yazdığı görüldü. Jessica ayrıca, annesinin sarılma görüntülerini paylaşarak, "Bir yıldır ilk sarılması. Bunu mümkün kılan tüm bilim insanlarına ve doktorlara teşekkür ederiz" dedi.

torun-ic.jpg

Korona virüs verilerinin derlendiği Johns Hopkins Üniversitesi kayıtlarına göre, ülkede virüs tespit edilenlerin sayısı son 24 saatte 131 bin 836 artarak 29 milyon 287 bin 115'e yükseldi. Ülkede salgın nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 1564 artarak 530 bin 833'e ulaştı.

ABD'de Kovid-19 aşılama istatistiklerini takip eden Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC), ülke genelinde yapılan aşı sayısının 98 milyon 203 bini geçtiğini duyurdu.

Kaynak: DHA

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar