Yasemin Özilhan, setlere geri dönecek mi?

Yasemin Özilhan, setlere geri dönecek mi?
FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor adlı diziye konuk olan Yasemin Özilhan, uzun bir aradan sonra dizide rol almasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Seneler önce Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakterinin ardından ünlü iş insanı Tuncay Özilhan'ın oğluyla evlenerek oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, geçtiğimiz hafta konuk oyuncu olarak katıldığı Mucize Doktor dizisine damga vurmuştu. 

FOX TV'nin herkes tarafından beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor'a seneler önceki rolü Doktor Eda ile dahil olan Özilhan, diziyle ilgili duygularını anlattı.

Yeniden ekranlara dönmesiyle sevenlerini heyecanlandıran Yasemin Özilhan, önceki akşam Ebru Gündeş konserinde görüntülendi ve dizi sonrası yaşadığı duygularını Uçankuş TV'ye şu sözlerle anlattı:

“Çok güzel ve keyifliydi. Güzel bir amaç için yaptım en önemlisi de buydu. 10 yıl sonra konuk oyuncu olarak girdim ve eski anılarımı yaşadım güzeldi." 

DİZİDEN ELDE EDİLEN GELİRİ VAKFA BAĞIŞLAYACAK

Diziden elde ettiği geliri bir vakfa bağışlayacağını açıklayan Yasemin Özilhan, başka dizi tekliflerine sıcak bakmadığını da dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar