Yasak Elma dizisindeki 'yasak aşk' işinden etti

Yasak Elma dizisindeki 'yasak aşk' işinden etti
Yasak Elma’nın Zehrası Şafak Pekdemir'in, dizinin yönetmeniyle sarmaş dolaş yakalandığı samimi pozlar sonrası ise gece olaylı bitmişti. Tepki toplayan gece sonrası yönetmen Oğulcan Eren Akay, işinden oldu. Yasak Elma dizisi entrikaları gibi oyuncularıyla da magazin gündeminden düşmüyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yasak Elma’nın evli olan ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay, geçen perşembe dizinin eski oyuncusu Şafak Pekdemir’le Cihangir’de bir kafede samimi görüntüler vermiş, ardından da küfür ettiği muhabire kafa atmıştı.

YOLLARINI AYIRDILAR

Yaşanan çirkin olay tepki çekmiş. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu konuşulan yönetmenin geçen yıldan beri Şafak Pekdemir’le görüştüğü iddia edildi. Medyapım imzalı dizinin ekibine dün akşam 2. yönetmenle yolların ayrıldığı haberi geldi. Yasak Elma şimdilik Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği tek ekiple devam edecek.

Bu nedenle daha önceden planlanan ikinci ekiple çekimleri olan oyuncular da sete çıkamadı. Öte yandan Yasak Elma’nın afiş çekimi yapıldı. Önümüzdeki hafta paylaşılması planlanan afişte Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz var.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar