Yasağa rağmen  ev partisi düzenleyen gençler koronalı çıktı

Yasağa rağmen  ev partisi düzenleyen gençler koronalı çıktı
ABD'de yaşayan bir grup öğrenci, aralarında korona virüs testi pozitif çıkan ve karantinada bulunması gereken kişilerin de bulunduğu 20 kişi ile birlikte ev partisi düzenledi.

ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan bir grup öğrenci, aralarında korona virüs testi pozitif çıkan ve karantinada bulunması gereken kişilerin de bulunduğu 20 kişi ile birlikte ev partisi düzenledi.Olay, Ohio'daki Oxford Emniyet Müdürlüğü'nün yayınladığı video ile ortaya çıktı.

Sputnik'te yer alan haber göre cumartesi günü E.Walnut Caddesi'nde devriye gezen bir polis aracı, karantina kurallarını ihlal ederek geniş katılımlı bir parti düzenlenen evin önünde durdu. Hiçbirinin maske takmadığı anlaşılan ev sakinlerinin Miami Üniversitesi öğrencisi 20 kişi olduğunu öğrenen polis, şahıslardan birine kimlik kontrolü yaptı.

​Kimlik bilgilerinde korona virüs testinin pozitif çıktığı belirtilen şahsa polis, bu bilginin doğru olup olmadığını sordu. Soruyu "Evet" diye yanıtlayan öğrenciye polis, "Peki bu ne zamandı?" dedi. Öğrenci ise testin geçen hafta yapıldığını ifade ederek, partiye katılan herkesin korona virüs pozitif olduğunu söyledi.

Miami Üniversitesi, korona virüs tedbirlerini ihlal eden toplu etkinlikleri, kamu sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle yasaklamıştı. Tedbirlerin ihlalinin, öğrencilerin eğitiminin askıya alınması ile sonuçlanabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Sputnik

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar