Yarasalarla cinsel ilişkiye girmişler!

Yarasalarla cinsel ilişkiye girmişler!
Çin'deki sağlık otoriteleri, ilk korona virüs vakasının kaynaklandığı hastanın kimliğini doğruladığı ve hastanın yaralarla cinsel ilişkiye girdikten sonra korona virüsüne yakalandığı iddia edildi.

Çin hükümetinin verilerine göre, Hubey eyaletinden 24 yaşındaki Yin Dao Tang’ın, 17 Kasım'da ortaya çıkan yeni korona virüsün ilk bulaştığı insan olduğu ifade ediliyor.

Worldnewsdailyreport sitesinde yer alan habere göre Tang'ın, yarasalar da dahil olmak üzere çeşitli hayvanlarla cinsel ilişkiye girdikten sonra hastalığa yakalandığı iddia edildi.

Çinli yetkililerin, "Hastanın çeşitli hayvanlara, özellikle yarasalara oral, genital veya anal cinsel penetrasyon yoluyla korona virüse yakalandığına inanıyoruz" açıklamasında bulunduğu kaydedildi.

Haberde yer alan bilgiler şu şekilde :

Hastanın babası Yīn Jīng Xìng Tang, gazetecilere oğlunun cinsel sapmalarından çok utandığını söyledi ve oğlunun bir eş bulamadığı için hayvanlarla seks yapmayı tercih ettiği için hayvanlara dönmeye zorlandığını söyledi.

Hastanın babası gazetecilere verdiği demeçte, “Oğlumun cinsel sapmalarından dolayı özür dilerim, ancak Çin'de sadece seks yapacak kadın olmadığından, sadece erkeklerden şikayet etti” dedi.

patientzerofather.jpg

Çinli yetkililer, özellikle yarasalar ile herhangi bir hayvanla cinsel temasta bulunmaktan kaçınmaları konusunda uyardı.

Çin hükümeti, pandemi tamamen kontrol altına alınana kadar nüfusun geçici olarak hayvanlarla cinsel temastan kaçınmasını sağlamak için para cezalarını ve hapishane süresini dikkate alacağını söyledi.

Çin'in bin yıllık kültürel gelenekleri, yarasayı sağlıklı cinsel iştah, uzun ömür, iyi görme ve şans ile eş anlamlı hale getirdi ve Hubei bölgesinde popüler bir yemek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar