Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Burak Kalemkar

Burak Kalemkar

Mizah Dili ve Edebiyatı

"Yapmayın"

Sayın Nebati''nin görevden alınacağına dair sosyal medyada yazılar vardı. İnanmak istemedim ama Fox TV''de -Nebati''ye çare aranıyor- diye başlık görünce bu yazıyı yazmam şart oldu.

Umarım ki yazımın yayınlandığı gün Sayın Nebati hâlâ görevinin başında olur.

Sayın Nebati sadece ekonomiye değil, sağlığımıza da muhteşem dokunuşlar yapıyor.

Bunu bizzat yaşadıklarımla anlatacağım.

Benim boynumda kireçlenme var. Kireç sökücülerin fiyatları güncellenince ben de moralimi bozmamak için hep Sayın Nebati''nin gözlerine bakmayı tercih ettim.

Telefonuma Sayın Nebati''nin gözlerini indirdim ve yolda yürürken gözümü gözlerinden ayırmadım saniye bile olsa. Bu süreçte sayısız kez binek araba, ticari taksi, otobüs, kamyon, tır ve hatta bisiklet, motosiklet, puset altında kalma tehlikesi atlattım ama dart dart kornaya basan sürücüler sayesinde başımı kaldırdım. Ekrana bakarken eğik olan başımı kaldırdığımda ve sonra tekrar eğdiğimde ne mi oldu?

Kafayı eğe düzelte kireçlenmem geçti. Şimdi o dökülen kireçleri Elon Musk kardeşime satacağım ki o da gelecek günlerde Güneş''in önüne atsın.

Sorarım size a dostlar, şimdiye dek gelmiş geçmiş hangi ekonomi bakanı parayla beraber aynı zamanda halkın sağlığına da iyi gelmiştir?

Not: Sayın Nebati sıklıkla ''kafaya takmayın'' diyor bildiğiniz gibi. Ben de kafama bir şey takılmasın diye kafamı komple tıraş ettirmek istedim. Berberim Muittin ''Abi, komple tıraş etmek yerine yarısını tıraş edelim, yarısında saç kalsın. Böylece Sayın Nebati''yi dinleyenle dinlemeyenin farkını kafana bakanlar görür'' dedi. Mantıklı geldi ama keşke dinlemeseydim, eli sopalı kişiler ''Mahallemizde satanist istemiyoruz'' diye beni kovalıyorlar.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları