Yangınla mücadeleye ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol da katıldı

Yangınla mücadeleye ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol da katıldı
Geçtiğimiz hafta Manavgat'ta başlayan orman yangınları, Ören'e kadar uzandı. Hızla süren söndürme çalışmalarına oyuncu İbrahim Çelikkol da katıldı.

Türkiye bir haftadır devam eden orman yangınları ile mücadele ediyor. Yangının büyük hasar bıraktığı bölgeye dört bir yandan destek yağıyor. Milas'taki yangın dün rüzgarın da etkisiyle termik santrale doğru ilerledi.

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Bodrum Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Çelikkol'un yangınla canla başla mücadele ettiği anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin birçok bölgesinde meydana gelen yangınlarla mücadele sürüyor. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yangınla mücadeleye duyarsız kalmayarak yangın söndürme çalışmalarına dahil oldu.

CANLA BAŞLA MÜCADELE ETTİ

Ünlü oyuncu, Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarında ön safhada yer alarak yangının termik santrale yaklaşmaması için canla başla mücadele etti. Dev hortumu eline alan Çelikkol alevlerin arasına daldı. O anlar sosyal medyaya gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar