Yangın bölgesine gönderilen koliden çıkan not duygulandırdı: "Birlik olur, yeniden..."

Yangın bölgesine gönderilen koliden çıkan not duygulandırdı: "Birlik olur, yeniden..."
Türkiye'de orman yangınları 9 gündür devam ediyor. Yangın bölgelerine gönderilen yardım kolilerinden çıkan birbirinden güzel notlar görenleri hüzünlendiriyor.

Türkiye’nin güneyinde 9 gündür devam  eden orman yangınlarını söndürme  çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yangın bölgelerine gönderilen yardım kolilerinden çıkan notlar görenleri duygulandırıyor. 

Türkiye günlerdir orman yangınları ile mücadele ediyor. Ülkenin güney kıyılarında başlayan yangınlar bitti derken yeniden alevleniyor. 

İlk olarak 28 Temmuz'da Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangınlar, Antalya'nın farklı bölgeleri dahil olmak üzere, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta ve Adana'da da devam ediyor.

Türkiye'de pek çok farklı noktada başlayan ve henüz tamamen kontrol altına alınamayan orman yangınlarıyla mücadele 9. günde de sürüyor. Afet bölgelerine Türkiye'nin her yerinden yardımlar yağarken, yardım kolilerinden çıkan not kağıtları da görenleri hüzünlendiriyor.

"AYAĞA KALK GOCA YÖRÜK"

Kimi vatandaşlar özel araçlarıyla topladıkları yardımları Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'ne ulaştırırken kimileri ise Manavgat Belediyesi çalışanları ile koordineli çalışma gerçekleştirerek temel ihtiyaç malzemelerini vatandaşlara birlikte ulaştırıyor. 
Gönüllü vatandaşların yer aldığı yardım çalışmalarında, gıda kolilerinden çıkan 'Kalk Ayağa Koca Yörük' yazılı destek mesajı duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

6106cc5386b2473fb0212938.jpg

"BİRLİK OLUR YENİDEN YEŞERİRİZ"

Son olarak sosyal medyada paylaşılan "Sakın üzülmeyin. Birlik olur, yeniden yeşeririz biz. Ben her gece size dua ediyorum. Sevgiler, Cemre" notu görenleri hem hüzünlendirdi hem gururlandırdı.

e8atn8vx0aelmai.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar