Mehmet Barlas: Babam CHP'de bakanlık yaptı

Mehmet Barlas: Babam CHP'de bakanlık yaptı
Hükümete yakınlığıyla bilinen Mehmet Barlas, babalar günü nedeniyle kaleme aldığı yazısında muhalefet partilerini hedef tahtasına oturttuktan sonra babasıyla ilgi bir anısını paylaştı.

YANDAŞ YAZARDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA: BABAM CHP'DE BAKANLIK YAPTI

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas, seçimlerin yaklaşması nedeniyle muhalefet cephesine dönük yazdığı sert ve iftiraya varan yazılarla gündeme gelmeye devam ediyor. 

Birkaç gün önce kaleme aldığı yazısında seçimlerin muhalefet tarafından kazanılması halinde Ayasofya''nın kapatılacağını iddia eden Barlas, bu kez babalar günü nedeniyle babasıyla ilgili bir anıyı okurları ile paylaştı.

''''BABAM CHP''DE BAKANDI''''

Babasının 1950''li yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi''nde bakanlık görevinde bulunduğunu belirten Barlas, şöyle yazdı:

Benim babam CHP''nin bakanıydı. 1950 seçimlerine gidilirken Cumhurbaşkanı İnönü, Başbakan Şemsettin Günaltay ve bakanlar parti meclisinde toplantı yapmışlar. İçişleri Bakanı Emin Erişirgil, Türkiye haritası üzerinde CHP''nin güçlü olduğu ve kazanacağı yerleri işaret etmiş. Bakanın gösterdiği haritada her yer CHP''liymiş. Babam da şaka olsun diye, "Emin Bey ya söylediklerinizin tam tersi çıkarsa" demiş. Herkes gülmüş, babamla eğlenmişler. "Partine hiç güvenmiyor musun?" demişler. 14 Mayıs 1950 seçimlerinde babamın söylediği doğru çıkmıştı. Gülerek anlatırdı.
Ben de bütün çocuklar gibi babamın sevgisine hiç doyamadım. Özlemim hiç bitmedi. Bütün babaların Babalar Günü kutlu olsun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar