Yağmurluk giyip gelmişti: Sel sonrası AKP'li Şanlıurfa Belediye Başkanı'na vatandaştan büyük tepki

Yağmurluk giyip gelmişti: Sel sonrası AKP'li Şanlıurfa Belediye Başkanı'na vatandaştan büyük tepki
AKP'li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sel bölgesindeki vatandaşlar tarafından yuhalandı. İşte o anlar...

Deprem felaketiyle sarsılan Şanlıurfa''da etkili olan yağışlar sonrası şehre sel suları bastı. Yaşanan selde şu ana kadar 5 vatandaş hayatını kaybederken, kayıp olan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Yaşanan olaylar üzerine sarı bir yağmurluk giyerek aracıyla belediyenin önüne gelen AKP''li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül''ü kendisini bekleyen öfkeli vatandaşlar karşıladı.

Halkın yuhalaması sonrası olay yerinden apar topar uzaklaştırılan Beyazgül, olay sonrası henüz bir açıklamada bulunmadı.

KORUMA HALKA ''SİLAH ÇEKTİ'' SÖYLENTİSİ

Yeniçağ''da yer alan habere göre, Beyazgül’ün korumasının halka silah çektiği söylentisi üzerine öfke daha da büyüdü. Beyazgül, polis tarafından alandan kaçırılarak aracına bindirildi. 

Selden etkilenen birçok vatandaş yaşamını yitirirken bazı ev ve iş yerleri de sular altında kaldı.

Konuya dair birçok vatandaş alınan önlemleri yetersiz bulurken, vatandaşlar altyapı sistemlerinin olağandışı zamanlar ve felaket dönemlerini hesaba katmadan yapıldığına dair tepkilerini dile getiriyor. 

Diğer yandan, , Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sel mağdurlarının olduğu bir bölgede yuhalanarak protesto edildi.

Belediye başkanının hızlıca aracına binerek ortamdan uzaklaştığı görüldü.

SON DURUM

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, Adıyaman''daki selde 1 kişi hayatını kaybederken, Şanlıurfa''daki selde kaybolan 4 kişiden de kötü haber geldi.

Böylece selde toplam can kaybı 5''e yükselmiş oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar