WhatsApp'ın mağazalar özelliği kullanıcılarla buluşacak

WhatsApp'ın mağazalar özelliği kullanıcılarla buluşacak
WhatsApp'ın mağazalar özelliğini kısa bir süre içerisinde kullanıcılarla buluşturması bekleniyor. Özellikle yerel işletmelerin bu yeni uygulamadan faydalanması bekleniyor.

İddiaya göre WhatsApp, "mağazalar" özelliği ile hizmet vermeye başlayacak. Bu özellik sayesinde kullanıcıların uygulama içerisinden e-ticaret faaliyeti yürütmesi sağlanacak.  WhatsApp son dönemde özellikle gizlilikle ilgili yapmak istediği değişikliklerle büyük tepki toplamıştı.

Donanım Günlüğü'nde yer alan habere göre, Facebook tarafından geliştirme süreci devam eden bu uygulama birçok ülkeden ağır cezalar aldı. Reklam gösteremediği için kazanç sağlamakta zorlanan WhatsApp uygulaması için yeni bazı denemeler yapılıyor. Bu denemelerden birisi de işletme arama özelliği. Bu özellik tamamen e-ticareti destekleme isteğinden kaynaklanıyor.

ÖN PLANA ÇIKTI 

Facebook platformuna bağlı olan diğer uygulamalar Instagram ve WhatsApp. Instagram uygulamasında mağazalar özelliği aktif bir şekilde kullanılıyor. Hatta şirket beğeniler ile mağazalar kısımlarını değiştirdi. Mağazalar bu uygulamada biraz daha ön plana çıktı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar