WhatsApp'ı iPhone'da kullananlar dikkat!

WhatsApp'ı iPhone'da kullananlar dikkat!
Neredeyse her gün yeni bir özellik ekleyen WhatsApp'ta bu seferki gelişme iPhone kullanıcılarını ilgilendiriyor. WhatsApp'ın iOS sürümüne yeni bir buton eklenecek. Yeni özelliğin detayları nedir? İşte tüm ayrıntılar...

Instagram'la birlikte Facebook bünyesinde yer alan WhatsApp'ta yenilikler tüm hızıyla devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulaması şimdi ise iOS sürümüne eklenecek bir özellikle gündemde.

Hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirmeler yapan WhatsApp, bazı yenilikleri tek işletim sistemine sunuyor. Şimdi sızdırılan yeni özellikte iPhone cihazlara yönelik bir güncellemeyle gelecek.

iOS İÇİN TEST EDİLİYOR

Fotoğraf mesajlarına odaklanan firma, yönlendirilen fotoğraflara özel etiket getirmişti. Bu etiketle birlikte fotoğrafı internette arama özelliği de gelecek.

Mesajlarda güvenliği sağlamak ve bilgi kirliği ile yalan haberleri engellemek isteyen uygulama, bir fotoğrafın dört veya daha fazla kez "iletilmesi" sonrasında bir arama butonu gösterecek. WhatsApp iPhone özellikleri içinde yeni olan bu buton sayesinde, tekrar tekrar gönderilen fotoğrafın ne olduğu, kaynağının neresi olduğu vb. bilgilere ulaşılabilecek.

WhatsApp'ın, uzun zamandır yalan haberleri yayan, mesajlara ve hesaplara karşı mücadele ettiği biliniyordu. Bu özellik sayesinde birçok kez gönderilen fotoğrafların asılsız bilgi içerebileceği kullanıcılara anlatılacak. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar