WhatsApp, yeni özelliğini kullanıcılara sunmaya başladı

WhatsApp, yeni özelliğini kullanıcılara sunmaya başladı
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, gönderilen medyanın alıcı tarafından yalnıza bir kez görüntülenebileceği yeni bir özelliği kullanıcılarına sunmaya başladı.

Facebook ve WhatsApp yöneticileri Mark Zuckerberg ve Will Cathcart, geçtiğimiz günlerde yaptıkları bir açıklamada WhatsApp'a kazandıracakları bir özellikten bahsetmişlerdi. 'Bir Kez Görüntüle' isimli bu özellik artık kullanıcılara sunulmaya başlandı.

WaBetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre kullanıcılar, sadece galeriden medya seçerek gönderebilecekler. Medya seçildikten sonra uygulamanın “Başlık ekleyin” çubuğunun yanında görüntülenen içerisinde 1 sayısının yer aldığı düğmeye dokunmak gerekiyor. Bu adımdan sonra karşı tarafla paylaşılan medyalar yalnızca bir kez görüntülenebilecek

Fotoğraflar, videolar ve GIF'ler için geçerli bu özellik gruplarda yapılacak paylaşımlarda da geçerli olacak. Her üye medyayı görüntüleyebilecek. Gönderici ayrıca grupta kimlerin medyayı açıp açmadığını da kontrol edebilecek.

Alıcı, gönderilen medyayı bir kez görüntüleme şansına sahip olsa da medyanın ekran görüntüsünü alabilecek. WhatsApp'ta henüz ekran görüntüsü algılama özelliği olmadığı için gönderen, ekran görüntüsü hakkında bilgi sahibi olamayacak.

WhatsApp'ın yeni Bir Kez Görüntüle özelliği Android 2.21.14.3 sürümünde WhatsApp beta kullanıcıları için sunulmaya başlandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar