Volkswagen Taigo Türkiye fiyatı ne kadar?

Volkswagen Taigo Türkiye fiyatı ne kadar?
2022 Volkswagen Taigo'nun motor ve donanım seçeneklerinin yanı sıra fiyatları da belli oldu.

Volkswagen Taigo Türkiye fiyatı açıklandı

Yeni 2022 Volkswagen Taigo'nun Türkiye fiyatları açıklandı. Üç farklı güç ve donanım seçeneğiyle gelen Taigo'nun fiyatı 515.000 TL'den başlıyor.

2022 VOLKSWAGEN TAİGO'NUN ÖZELLİKLERİ NELER?

Yeni Volkswagen Taigo'nun kaputu altında 95 PS ve 110 PS güç çıkışlarına sahip 1.0 TSI ve 150 PS güç üreten 1.5 TSI motor seçeneklerine yer verilmiş. İlk basamaktaki motor sadece manuel şanzımanla tercih edilebilirken, diğer tüm seçeneklerde 7 ileri DSG standart. Taigo'nun donanım seviyeleri ise Life, Style ve R-Line olarak sıralanıyor.

Taigo'da donanım seviyesine göre IQ. Light teknolojisine sahip LED Matrix farlar dikkat çekiyor. Logoya kadar uzanan LED ışık şeritleri de öndeki aydınlatma ünitelerini destekliyor. Arkada ise tıpkı öndeki gibi logoya kadar uzanan ışık şeridi ile bütünleşik, koyulaştırılmış IQ. Light stop lambaları görev yapıyor. Öte yandan panoramik cam tavan seçeneği de özellikler arasında yerini alıyor.

Coupe-SUV'un R-Line donanım seviyesinde sunulan 'Black Style' paketiyle tasarımda siyah detayların hakimiyeti başlıyor. 18 inç Misano alüminyum alaşımlı jantlar, siyah yan ayna kapakları ve ön panjur, söz konusu paketin özellikleri olarak öne çıkarken, bunlara koyulaştırılmış arka camlar da eşlik ediyor. Aracın bagaj hacmi ise coupe tasarımdan dolayı 428 litrede kalıyor.

Volkswagen'in yeni SUV modelinde dijital gösterge panelinin boyutu donanım seviyesine göre 8 inç veya 10,25 olarak değişiyor. Merkezde ise konsola gömülü büyük bir multimedya ekranı bizleri karşılıyor. Sistemde Android Auto ve Apple CarPlay desteği bulunurken, 3 bölgeli dokunmatik klima kontrolleri, kablosuz şarj, anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi özellikler de listede yer alıyor.

Tıpkı T-Cross givi MQB-A0 platformunu kullanan 2022 Volkswagen Taigo'da donanım seviyesine göre pek çok sürüş asistan teknolojisine yer veriliyor. Bunlardan en önemlileri Yarı Otonom Sürüş Asistanı 'Travel Assist', Adaptif Hız Sabitleyici, Park Asistanı 'Park Assist' ve Kör Nokta Uyarı Sistemi olarak sıralanabilir.

fiyat-listesi.png

(Donanımhaber)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar