Veyis Ateş'ten çok konuşulacak çıkış: FETÖ ve PKK ile ilgili olan paylaşımlarını neden silmediğini anlattı

Veyis Ateş'ten çok konuşulacak çıkış: FETÖ ve PKK ile ilgili olan paylaşımlarını neden silmediğini anlattı
HDP ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından FETÖ ve PKK'yı övdüğü paylaşımları ortaya çıkan Veyis Ateş, "O paylaşımlarımdan utanıyorum" dedi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU
HDP'lilerle ilgili "PKK'nın eylemlerini kınamayan kişileri davet etmiyoruz" diyen Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in FETÖ'yü ve terör örgütü PKK'yı öven paylaşımları ortaya çıkmıştı. 

"NİYE SİLMİYORSUN DİYENLER VAR"

Halk Tv'de Enver Aysever'in "Ayrıntılar" adlı programına katılan Veyis Ateş, eski paylaşımlarına ilişkin "Bunları hala niye silmiyorsun diyenler var. Bir utanç olarak duruyor bunlar. Utançtan kastım şu. Bu kadar gururlanmamızın sonucu bu" ifadelerini kullandı. 

"UTANÇ OLARAK DURUYOR"

"Biz bir kanalın ekran yüzüyüz. Diğer rakipler toptan çıkınca biz dikkat çekici kaldık"  diyen Ateş, "İnsanın mahallesinin olması güzel bir şey. Mahallemiz olabilir. Attığım tweetler bir utanç olarak bulunuyor" dedi. 

"KANDIRILDIK"

Enver Aysever'in "Kandırıldın mı, utanıyor musun?" sorusuna yanıt veren Veyis Ateş, "Kandırıldık. HDP kurumsal bir parti. HDP bir terör örgütü değildir" dedi. 

CANLI YAYINDA GAZ AÇIKLAMASI  

Canlı yayınlarda yellendiği iddiaları gündeme gelen Veyis Ateş, bu konuyla ilgili de şu açıklamalarda bulundu: 

"Yayında bir ses var. Hepimiz yetişkin insanlarız. Sahiden bir şeyin sesiydi ama ne neyin sesi olduğunu bulamadık. Yayın bittikten sonra bir gaz meselesinin döndüğünü duydum. Güldük eğlendik ama kıvamı kaçtı. 

İŞTE O ANLAR

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar