Veteriner hekimden 'esprili' muayene paylaşımı

Veteriner hekimden 'esprili' muayene paylaşımı
Son zamanlarda korona virüs korkusu nedeniyle evcil hayvanı olanlar da veteriner hekimlere gitmek yerine hayvanlarının sorunlarını mesaj ve fotoğraf yolu ile anlatarak telefondan muayene yöntemine başvurmaya başladı.

Veteriner hekimden 'esprili' muayene paylaşımı

Bu durumu sosyal medyada paylaştığı esprili bir video ile gündeme getiren Veteriner Hekim Mahmut Baran Şahin, hayvan sahiplerine ‘hayvanlarınızı mutlaka veteriner hekime götürüp muayene ettirin’ çağrısında bulundu.

Şahin’in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken, meslektaşları tarafından da desteklendi.

"İŞİN İÇİNE PARODİ KATTIM"

Paylaştığı video hakkında açıklama yapan Şahin, hayvanların da canlı olduğunu ve özellikle pandemi sürecinde onlarla ilgili de hassas davranılması gerektiğini hatırlatarak, “Beni rahatsız eden kısım ‘pandemi var gelemiyoruz’ denmesi oldu. Evet, pandemi var. Bizler de bunun farkındayız. Sizin canınızı, sağlınızı korumak için kendi canımızı hiçe sayarak mücadele ediyoruz. 

veteriner-2.jpg

Pandeminin başladığı andan şu ana kadar, hatta Vuhan’da çıktığında bile sosyal medyada duyularını yapmıştım. Çünkü kedilerde de görülen korona virüsün insanlarda da görülmeye başlamasıyla kedilerdeki korona virüsle insanlardaki korona virüs karşılaştırılmamalı. Bu nedenle toplumsal bilinçlendirme, bu konudaki en önemli nokta. Bu videoda işin içine biraz da parodi katarak bu durumu aktarmak istedim” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar