Veliler isyan etti! Soyunduğu anları paylaşan genç öğretmenin başı fena dertte

Veliler isyan etti! Soyunduğu anları paylaşan genç öğretmenin başı fena dertte
Rusya'da 23 yaşındaki öğretmen Viktoria Kashirina, soyunduğu anlara ait videoyu sosyal medya hesabından paylaşınca veliler büyük tepki gösterdi.

Velilerin tepkisi üzerine okul yönetimi genç öğretmen hakkında soruşturma açtı. Viktoria Kashirina’nın okuldan kovulması bekleniyor. Tahrik edici bir şekilde kendine dokunduğu ve zeminde dans ettiği görüntülerden dolayı gelen tepkiler karşısında öğretmen, videoyu öğrencileri görsün diye paylaşmadığını söyleyerek kendisini savundu. Bir velinin Rus Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Viktoria’ya kız öğrencilere kötü örnek olduğunu söyleyip sosyal medya hesabını kapatma çağrısında bulundu.

a1-027.jpg

Yanlış bir şey yapmadığını söyleyen Viktoria, öğrencilerini engelleyeceğini söyledi. Genç öğretmen şöyle devam etti: “Yıllardır direk dansı yapıyorum. Dans yaptığım anları videoya çekip sosyal medyada paylaşma gibi bir hayalim vardı. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Bana tepki gösteren öğrencileri ve velilerini engelledim.” “Okul yönetimi, velilerden gelen tepki üzerine videoyu kaldırmamı talep etti.”

Okul yönetimi, soruşturma sonunda Viktoria’nın kabahatli bulunması durumunda işten kovulacağını söyledi.

a2-033.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar