Vedat Milor'dan tartışma yaratacak bir anket daha: Tarhana mı, mercimek mi?

Vedat Milor'dan tartışma yaratacak bir anket daha: Tarhana mı, mercimek mi?
Geçtiğimiz yıllarda sosyal medya hesabından, "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?" tartışmasını başlatan ve günlerce gündemde kalan Vedat Milor, bu sefer Twitter hesabından "tarhana mı, mercimek mi?" diye sordu.

Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, yeni bir anket paylaşarak; "Farzedelim ki uluslararası bir çorba yarışmasına bu ikisinden birini göndermemiz gerekiyor. Hangisini seçerdiniz? Tarhana mı? Mercimek mi?"diye sordu.

Milor; "Ülke olarak zengin bir çorba çeşitliliğine sahibiz. TARHANA ve MERCİMEK çorbaları da bu zenginliğin en bilinen unsurlarından ikisi. Farzedelim ki uluslararası bir çorba yarışmasına bu ikisinden birini göndermemiz gerekiyor. Hangisini seçerdiniz?" tweetini attı. 

Vedat Milor yaptığı paylaşımla ilgili ayrıca, "Her yeni anketle birlikte alta yapılan yorumlardaki kalite de artıyor. Menemenden itibaren geldiğimiz nokta büyüleyici. Bu anketlerde unutmamanız gereken çok önemli bir detay. Bir taraf yüzde 1 kazanınca diğer taraf yüzde 1 kaybetmiş oluyor oylamada." açıklamasında bulundu.

Ülke olarak zengin bir çorba çeşitliliğine sahibiz. TARHANA ve MERCİMEK çorbaları da bu zenginliğin en bilinen unsurlarından ikisi. Farzedelim ki uluslararası bir çorba yarışmasına bu ikisinden birini göndermemiz gerekiyor. Hangisini seçerdiniz?

vetad-milor-tw.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar