Vedat Milor yine gündeme getirdi: Menemen soğanlı mı soğansız mı olur

Vedat Milor yine gündeme getirdi: Menemen soğanlı mı soğansız mı olur
Vedat Milor'dan uzun süre sosyal medyada gündem olan "menemen"  tartışmasına ilişkin açıklama yaptı. Vedat Milor, "Kentsoylular maalesef menemen hadisesini hiçbir zaman hazmedemediler. Geride bırakabilmeleri çok uzun zaman alacak" dedi.

Vedat Milor, uzun süre sosyal medyada gündem olan menemen tartışmasına ilişkin, "Önümde iki seçenek vardı. Ya soğansız olur deyip sadece kentsoylulardan oluşan 10bin kişilik bir hesabım olacaktı, ya da soğanlı diyerek 2 milyon takipçiye doğru yol alacaktım" ifadelerini kullandı.

Milor, kendisi hakkında, "Menemene soğan konulup konulmayayacağını, gündem yapan lüzumsuz...." yazan kullanıcıya Twitter'dan cevap verdi. "Kentsoylular maalesef menemen hadisesini hiçbir zaman hazmedemediler. Geride bırakabilmeleri çok uzun zaman alacak" ifadelerini kullanan Milor şunları yazdı:

"Menemen soğanlı olur deyince nasıl bir gecede bazı çevrelerden dışlandım? Önümde iki seçenek vardı. Ya soğansız olur deyip sadece kentsoylulardan oluşan 10bin kişilik bir hesabım olacaktı, ya da soğanlı diyerek 2 milyon takipçiye doğru yol alacaktım"

vedst.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar